آموزش پاک کردن سیرابی

[ad_1]

%name آموزش پاک کردن سیرابی

پاکیزه کردن سیراب و شیردان

سیرابی یکی از مقوی ترین غذاهایی میباشد که از قدیم در ایران باب بوده میباشد. اگر سیرابی پاکیزه شده شود بعد از پخت بینهایت خوشمزه می شود. و اگر پاکیزه شسته نشود اصلا خوشمزه نمی شود. در ادامه یکی از بهترین و آسان ترین روش های پاک کردن سیرابی و شیردان را آموزش داده ایم.

برای پاکیزه کردن سیرابی، ابتدا آن را برش بزنید تا به شکل پوست صافی در بیاید تا به آسودگی بتوانی آن را پاکیزه کنید. اجازه بدهید آب جوش بیاید، سپس آب جوش را داخل قابلمه ای که سیرابی داخل آن جا می شود بریزید سیرابی را سریع داخل آب جوش قرار بدهید به صورتی که پایان بخت های سیرابی آب جوش باشد بعد از گذشت 1-2 لحظه سیرابی را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و با چاقو روی آن بکشید تا پرزهای سیرابی کنده شود. اگر بخت هایی از آن باقی ماند باز داخل آب جوش قرار بدهید و باز با چاقو روی آن بکشید تا کاملا سفید و پاکیزه شود.

%name آموزش پاک کردن سیرابی

آموزش پاک کردن سیرابی

بیشتر بخوانید:  روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

بعد از اینکه روی سیرابی پاکیزه شد به پی‌جویی داخل آن بروید، برای آب‌کشیدن داخل سیرابی باید زیر شیر آب این کار را انجام بدهید به این صورت که آب را کم باز کنید و روی پوست داخل آن دست بکشید. پایان ضایعات و کثیفی های آن را سوا کنید. به صورتی که سفید و پاکیزه شود.

در اکثر مواقع سیرابی را با شیردان بفروش می رسانند. برای پاکیزه کردن شیردان از یک جهت آن را برش بزنید و پایان کثیفی های آن را دور بریزید و زیر آب آن ها را بشویید داخل شیردان به صورت لایه لایه می باشد با دست لایه ها را تکان بدهید و پایان اطراف آن را پاکیزه بشویید. بین آن ها کثیفی باقی نماند و بیرون آن را هم زیر آب کاملا پاکیزه بشویید.

بیشتر بخوانید:  روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

اگر سیرابی و شیردان پاکیزه شسته نشود هنگام پخته شدن بو و مزه ی بدی می گیرد.

%name آموزش پاک کردن سیرابی

نحوه آب‌کشیدن سیرابی

بعد از آب‌کشیدن سیرابی می توانید آن را داخل نایلون فریزری بگذارید و در فریزر نگهداری کنید و در زمانه مورد نظر آن را بپزید.

طرز پخت سیرابی :

برای پخت سیرابی ابتدا آن را داخل آب قرار بدهید و اجازه بدهید چند لحظه داخل آب بجوشد سپس آب آن را خالی کنید و داخل زودپز یک رقم پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن داغ‌کردن بدهید زمانی که پیازها سبک شدند سیرابی را به آن ها افزایش کنید و بعد آب جوش و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به آن افزایش کنید تمرکزفکر کنید آب آن کم نباشد زیرا حدود 2-3 ساعت به آن اجازه بدهید تا به آرامی بپزد. و بعد از این زمانه آن را تست کنید اگر پخته بود نمک آن را بچشید اگر لازم بود باز به آن نمک افزایش کنید. اگر نپخته بود باز به آن اجازه بدهید تا بپزد. مدت زمانه پخت با هم گوناگون میباشد.

بیشتر بخوانید:  روش هایی برای رفع شوری غذا

بعد از پخت سیرابی ها را خرد کنید و با لیموترش تازه نوش جان کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

[ad_1]   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین …