طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

[ad_1]

%name طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین هست. این حاوی بسیاری از مزایای سلامتی تحیر انگیز هست. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، خلاف ویروسی و خلاف توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E هست به اسید فولیک انار حاوی سه رقم ویتامین A و C و برخی ویتامین ها و مواد معدنی مشابه کلسیم، پتاسیم و آهن.

در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک زورمند را قطعا امتحان کنید.

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با انار :

بیشتر بخوانید:  نحوه استفاده از موکاپ برای تهیه قهوه ( آموزش تصویری)

یک رقم انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوش‌آمدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید 20 لحظه انار بپزد.

سپس بگذارید خنک شود آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.

این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را 3 شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را قطعا می بینید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه والک پلو به سه روش مختلف

این آنتی بیوتیک زورمند هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مشابه گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان چاباتا حجیم ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده نان چاباتا …