طرز تهیه مربا آووکادو

avocado jam  طرز تهیه مربا آووکادو

رسپی مربا آووکادو

دستور پخت مربای آووکادو خوشمزه و خانگی

مربا آووکادو خوشمزه و مقوی می باشد و خیلی آسوده آماده می شود و  به دلیل بافت خامه ای طبیعی که در خود میوه وجود دارد می توانید به جای کره مربا صبحانه از آن استفاده کنید.

آووکادو حاوی روغن طبیعی و سرشار از ویتامین E می باشد که یک آنتی اکسیدان زورمند محسوب می شود که از بدن در مساوی صدمه رادیکال های آزاد محافظت می کند.

مصرف متعادل آووکادو سبب کاهش اسیدهای چرب خون می شود و خاصیت مخالف پیری دارد ، بیشترین مصرف آووکادو در تهیه سس گواکاموله یا در سالادهای رژیمی می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای

آووکادو با وجود فواید زیادی که دارد ، مقدار چربی اش زیاد می باشد و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

برای تهیه مربای آووکادو باید آووکادویی را انتخاب کنید که نه خیلی سفت باشد نه خیلی نرم. آووکادو سفت طعمی گس دارد که سبب بد مزه شدن مربا خواهد شد.

از آنجایی که اووکادو خیلی سریع اکسید می شود باید بلافاصله بعد از پوست گرفتن و خرد کردن، آن را بپزید.

مربای آووکادو به دلیل مواد مغذی و چربی ای که دارد یک صبحانه کامل و مقوی می باشد که می تواند جانشین کره مربا صبحانه شود. کافیست مقداری از پوره آووکادو را روی نان سبوس دار یا نان چند غله بکشید و میل نمایید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

 

avocado jam 1 طرز تهیه مربا آووکادو 

آموزش مربا آووکادو

مربای آووکادو

مواد لازم مربا آووکادو

 

آووکادو برش خورده ۵۰۰  گرم
شکر  ۲۵۰ گرم
لیمو ۱ رقم

طرز تهیه مربا آووکادو

برای تهیه مربا آووکادو باید از آووکادو رسیده استفاده کنید که خیلی نرم نشده باشد و طعم گس نداشته باشد.

آووکادو را از طول برش بزنید و دو نیمه را در دستانتان بگیرید و در دو سمت مخالف بچرخانید تا از هم جد شود.

هسته آووکادو به یک نیمه آن می چسبد که میتوانید با چاقو اطراف هسته را برش بزنید و بیرون بیاورید.

avocado jam 2 طرز تهیه مربا آووکادو 

طرز تهیه مربا آووکادو

گوشت آووکادو را با قاشق بتراشید و در ظرفی جداگانه بریزید.

بیشتر بخوانید:  نحوه استفاده از موکاپ برای تهیه قهوه ( آموزش تصویری)

در صورت متمایل‌شدن میتوانید گوشت آووکادو را به صورت نگینی خرد کنید .

شکر ، آووکادو ، آب و آب لیمو را در قابلمه مخلوط کرده روی حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بگذارید بماند تا آووکادو کاملا نرم شود و بعد از آن به مدت 45 لحظه بجوشانید تا زمانی که آبش کشیده شود و حالت پوره وخمیری به خودش بگیرد.

حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن مربا را در شیشه های دربسته در یخچال نگهداری نمایید.

 

برگرفته از بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …