طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

[ad_1]

%name طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

طرز تهیه مربا خیار

دستور پخت مربا خیار

خیار یکی از میوه هایی هست که احتمالا باورتان نشود با آن مربا درست کرد. در ادامه با طرز تهیه ی آن و نکاتی برای تهیه ی آن آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه ی مربا خیار :

خیار قلمی  1 کیلو
 شکر  1 کیلو
 آب 4 لیوان
 آهک بهداشتی 3 قاشق غذاخوری
 جوهر لیمو  1 قاشق چایخوری
گلاب  نصف استکان
دانه هل به دلخواه

 

روش پخت مربا خیار :

خیارها را بشویید و خشک کنید. سپس با پوست کن آن ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.و آن ها را به شکل گل رز در بیاورید و با خلال دندان آن ها را فیکس کنید. آهک را داخل آب حل کنید و صاف کنید و رزها را داخل آن ها بریزید و اجازه بدهید به مدت 12 ساعت بماند. پس از این مدت از آب آهک بیرون بیاورید و داخل آب پاک قرار بدهید. آب آن را چندین بار عوض کنید. هر 20 لحظه 1 بار آب آن را عوض کنید تا آهک روی خیارها کاملا پاک شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی خرفه

در این مراحل شربت مربا را تهیه کنید. به این صورت که شکر و آب را روی شعله ی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید بجوشد. پس از اینکه کمی غلیظ شد رزها را داخل شربت قرار بدهید. کمی که پخت گلاب را به آن ها افزایش کنید و بگذارید کاملا بپزد و رنگ خیارها براق شود 10 لحظه ی آخر کمی جوهر لیمو افزایش کنید و چند جوش که خورد از روی حرارت بردارید.

اجازه بدهید مربا داخل همان کاسه در محیط منزل بماند تا خنک شود. هرگز در قابلمه را نگذارید زیرا عرق می کند و سبب کپک زدن مربا می شود. پس از این که سرد شد خلال ها را سوا کنید و داخل شیشه قرار بدهید و در یخچال نگهداری کنید. خیلی زیبا و مجلسی طعم آن هم خوب هست.

%name طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

طرز پخت مربا خیار

نکاتی برای تهیه ی مربا خیار :

شیره باید کامل به داخل خیارها نفوذ کند و رنگ آن ها براق شود اگر مرحله پخت کامل صورت نگیرد مربا کپک می زند.

بیشتر بخوانید:  شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

 شیره نباید خیلی غلیظ باشد زیرا بعد از اینکه داخل یخچال قرار دادیم غلیظ تر می شود.

 نشانه قوام آمدن وآماده شدن مربا این هست که شیره به صورت حباب های ریز روی سطح مربا می جوشد و حالت براق دارد.

 در صورت میل‌کردن می توانید از هل هم استفاده کنید.

 می توانید برای خوش عطر شدن آن کمی وانیل هم افزایش کنید

 می توانید خیارها را به صورت های دیگری برش بزنید اگر خیارها تخم داشتند آن ها را سوا کنید.

 بهتر هست از خیار درختی استفاده کنید و اینکه خیارها قلمی باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گل محمدی

 با خیار بوته هم می شود تنها بخت هایی که تخم زیاد دارد استفاده نکنید زیرا نمی شود قشنگ به شکل رز دربیاورید و پاره می شود.

 بدون آب آهک نمی شود درست کرد.

 آهک بهداشتی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 اگر شیره مربای شما خیلی قوام اومد کمی آب جوش افزایش کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

[ad_1]   درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا شگفتی …